μικρομεσαίων επιχειρήσεων

“Όροι απόκτησης του voucher”

Επωφεληθείτε σήμερα και έως 31  Οκτωβρίου από την επιδότηση έως 90% και αποκτήστε το πακέτο Ψηφιακής Βιτρίνας για 2 χρόνια με τηλεόραση!

 

Επιδότηση 90% με το πρόγραμμα

«Ψηφιακός Μετασχηματισμός Mικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

⏩ Το πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» είναι μία δράση της Κοινωνίας της Πληροφορίας που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

⏩ Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της χώρας που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας.

⏩ Η ενίσχυση υλοποιείται με την παροχή voucher συγκεκριμένης χρηματικής αξίας, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί στην αγορά ψηφιακών λύσεων και εργαλείων από τους δικαιούχους.

⏩ Δικαιούχοι του προγράμματος είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που απασχολούν έως 250 εργαζόμενους.

Η ύψος ενίσχυσης κυμαίνεται από 900€ έως 18.000€ για την προμήθεια ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών.

Τα τρία βήματα για να αποκτήσετε το voucher

Μπείτε στο beneficiary.digitalsme.gov.gr με τα στοιχεία εισόδου TAXISnet της επιχείρησής σας και κάντε την αίτηση για το voucher. Η ενημέρωση για το αν είσαστε δικαιούχος θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μετά τις 31/10/2022.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση τη Ψηφιακής Βιτρίνας PROothisi Smart Dss ώστε ένας εκπρόσωπός μας να επικοινωνήσει μαζί σας για να σας προσφέρει περισσοτερες πληροφορίες.

Με την έκδοση του voucher σας μπορούμε να προχωρήσουμε άμεσα την παραγγελία και την αποστολή τους πακέτου της Ψηφιακής Βιτρίνας και στην δικιά σας επιχείρησης

Υποβολή αιτήσεων έως και την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.

Ολοκληρωμένο Σύστημα Ψηφιακής Βιτρίνας PROothisi Smart Dss

Το voucher περιλαμβάνει:

Τηλεόραση* από 43'' έως 49''

Τερματική συσκευή* (mini android pc )

Πλήρες περιεχόμενο προσαρμοσμένο στις ανάγκες και απαιτήσεις της επιχείρησης σας!

Υποστήριξη λειτουργίας και αναβαθμίσεις λογισμικού και περιεχομένου

Δύο χρόνια αδειών χρήσης και συνδρομή της υπηρεσίας!

* Οι συσκευές σας παρέχονται με την μέθοδο του χρησιδανεισμού με δικαίωμα εξαγοράς από εσάς στο τέλος της διετίας με 80 €

ΜONO ME 100 €

Εσείς για όλα τα παραπάνω θα πληρώσετε μόνο την συμμετοχή σας με το ποσό των 100 € (+ συνολικό ποσό ΦΠΑ) και τα υπόλοιπα που στο σύνολο τους αξίζουν 1.000 € + ΦΠΑ τα εξοφλεί το voucher (επιταγή 900 €)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

  Επωνυμία Εταιρείας*
  ΑΦΜ*
  Όνομα νόμιμου εκπροσώπου*
  Email*
  Τηλέφωνο (κινητό ή σταθερό) εκπροσώπου*
  Αριθμός Εργαζομένων (προαιρετικό)
  Μήνυμα
  Δηλώνω ότι ενημερώθηκα για την Πολιτική Απορρήτου της Εταιρείας και αποδέχομαι τα παραπάνω στοιχεία να διαβιβαστούν από τη Προώθηση Ε.Ε. σε περίπτωση που επιλέξω την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος για επιχειρήσεις.*
  Περιάνδρου & 25ης Μαρτίου 17, Κιάτο Κορινθίας, 20200 | 27420 21188 (καθημερινά 09:00-17:00) | Copyright 2020. All Rights Reserved. Designed by PROothisi.