local market

PROothisi local market logo

Ο νέος τρόπος ανάδειξης και προβολής των τοπικών επιχειρήσεων

Κάθε Εμπορικό Επιμελητήριο ή Εμπορικός Σύλλογος και κάθε τοπική επιχείρηση αποκτά το δικό του μέσο ψηφιακής προβολής των προϊόντων και προσφορών του. Φέρνουμε τις προτάσεις και προσφορές των τοπικών επιχειρήσεων πιο κοντά στο καταναλωτικό κοινό.

 

Ένας ψηφιακός χάρτης φιλοξενεί το της κάθε επιχείρησης και κάθε φορά που το κατάστημα έχει κάποια προσφορά, η εφαρμογή PROothisi DSS αναδεικνύει αυτή την προσφορά και την προβάλλει σε κάθε σημείο που είναι τοποθετημένες οι οθόνες του συστήματος PROothisi Local Market.

 

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές για όλες τις προσφορές που μπορούν να βρουν στην τοπική αγορά, προωθούμε τις ενέργειες μάρκετινγκ των επιχειρήσεων και φέρνουμε τον κόσμο μέσα στα καταστήματα.

Οι καταναλωτές έχουν άμεσα πρόσβαση σε χρήσιμες για αυτούς πληροφορίες και οι επιχειρήσεις εκπέμπουν απευθείας στους πελάτες τους.

Το τηλεοπτικό κανάλι του Εμπορικού Επιμελητηρίου

Με το PROothisi Local Market ο εμπορικός σύλλογος συνεισφέρει σημαντικά στην προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων, στηρίζει έμπρακτα τα μέλη του και κάνει πιο δυναμική τη δράση του στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Επιπλέον, το επιμελητήριο ή ο σύλλογος μέσω του συστήματος PROothisi Local Market προβάλλει τα νέα του, τις ανακοινώσεις και τις δραστηριότητές του με αποτέλεσμα όλες οι πληροφορίες να διοχετεύονται άμεσα και ζωντανά σε πολλαπλά σημεία σε όλο το Νομό και σε κάθε πόλη.

Επικοινωνεί άμεσα τις δράσεις του (τα επενδυτικά, τα επιμορφωτικά προγράμματα κ.λπ.) με τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές, ενισχύει την παρουσία του στην τοπική αγορά και κοινωνία και συμμετέχει στην ανάδειξη του υγιούς ανταγωνισμού.

Τι κάνει | Στόχος εφαρμογής

Στόχος του PROothisi Local Market είναι να:

Προβάλει τις τοπικές επιχειρήσεις του νομού

Αναδεικνύει τις προσφορές τους, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους

Παρουσιάζει τα νέα του Εμπορικού Επιμελητηρίου ή Εμπορικού Συλλόγου

Ενημερώνει τους πολίτες για προϊόντα, υπηρεσίες αλλά και προσφορές των τοπικών επιχειρήσεων σε πραγματικό χρόνο

Πώς δουλεύει | Λειτουργία εφαρμογής

Το σύστημα PROothisi Local Market εκπέμπει σε απλές TV που τοποθετούνται σε διάφορα σημεία της πόλης, με μεγάλη επισκεψιμότητα και προσέλευση κοινού.

 

Οι τηλεοράσεις τοποθετούνται είτε μέσα σε βιτρίνες είτε σε εξωτερικούς χώρους, σε ειδικές προθήκες (π.χ. παραλιακός πεζόδρομος) και χρειάζονται μόνο σύνδεση στο internet.

 

Κάθε επιχείρηση που θέλει να προωθήσει κάποια προσφορά, κάνει ανάρτηση της προσφοράς στη σελίδα του στο Facebook. Με ειδικό αλγόριθμο, το σύστημα PROothisi Local Market συλλέγει όλες τις ενεργές προσφορές από την τοπική αγορά και τις προβάλλει στον ψηφιακό χάρτη με τα στοιχεία της κάθε επιχείρησης, ώστε ο καταναλωτής να γνωρίζει εύκολα που θα αγοράσει την προσφορά που τον ενδιαφέρει.

 

Έτσι δημιουργείται ένα δίκτυο με πολλά σημεία (spots), τα οποία ελέγχονται κεντρικά από τον Εμπορικό σύλλογο και ενημερώνονται ζωντανά από όλες τις επιχειρήσεις.

Αποτελέσματα

Στηρίζουμε τα τοπικά προϊόντα και τις τοπικές επιχειρήσεις

Αναδεικνύουμε τα τοπικά καταστήματα και τοπικές επιχειρήσεις

Στηρίζουμε και ενισχύουμε την τοπική οικονομία

Εκσυγχρονίζουμε την τοπική αγορά και βελτιώνουμε την τοπική ανάπτυξη

Στηρίζουμε τις θέσεις εργασίας και την απασχόληση στον τόπο μας

Κερδίζουν ΟΛΟΙ

1

Κερδίζει ο καταναλωτής από την άμεση και ζωντανή ενημέρωση του για προϊόντα, υπηρεσίες και ευκαιρίες που υπάρχουν από τις επιχειρήσεις στην πόλη και που προσφέρονται στις καλύτερες τιμές

2

Κερδίζουν οι τοπικές επιχειρήσεις με άμεση αύξηση των πωλήσεων αφού μπορούν και προβάλλονται με το δυναμικότερο μέσο προβολής που είναι η τηλεόραση, μιλώντας μάλιστα απευθείας στο καταναλωτικό τους κοινό και σε δυνητικούς πελάτες τους, ζωντανά και σε πολλά και διαφορετικά σημεία στην πόλη

3

Κερδίζει το Εμπορικό Επιμελητήριο αφού ενισχύει τη θέση και την παρουσία του τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στους υπόλοιπους φορείς, μιας και το Εμπορικό Επιμελητήριο είναι ο διαχειριστής του συστήματος και βοηθά στην ανάπτυξη του υγιούς ανταγωνισμού και της αγοράς γενικότερα

Πώς θα το αποκτήσω

Το Εμπορικό Επιμελητήριο μπορεί να αποκτήσει το PROothisi Local Market είτε μόνο του είτε με κάποια συνέργεια:

Σε συνεργασία με τον τοπικό Δήμο

Σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο

Σε συνεργασία με ιδιωτικές επιχειρήσεις

Η πλατφόρμα φιλοξενείται σε dedicated servers της εταιρείας μας και περιλαμβάνει:

Το λογισμικό της εφαρμογής

Τεχνική υποστήριξη

Τις τερματικές συσκευές Master Box

Υλικό εκπαίδευσης

Σημαντική Πληροφορία

Το PROothisi Local Market δεν είναι μόνο αυτοχρηματοδοτούμενο αλλά παράγει και οικονομικό κέρδος για το Εμπορικό Επιμελητήριο.

 

Το PROothisi Local Market  αποτελεί το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός Open Mall σε κάθε τοπική αγορά με διαχειριστή το Εμπορικό Επιμελητήριο, άρα όλες τις επιχειρήσεις της πόλης.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

* Όνομα
* Επώνυμο
* Τηλ. Επικοινωνίας
Email
Μήνυμα
Περιάνδρου & 25ης Μαρτίου 17, Κιάτο Κορινθίας, 20200 | 27420 21188 (καθημερινά 09:00-17:00) | Copyright 2018. All Rights Reserved. Designed by PROothisi.