software house

Η PROothisi είναι μία εταιρεία ανάπτυξης επιχειρήσεων και παροχής λογισμικού με εστίαση στην καινοτομία.

Ιδρύθηκε το 2011 από ανθρώπους με γνώσεις και εμπειρία στους τομείς της τεχνολογίας, του internet, του marketing και της διαφήμισης. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας PROothisi από την έναρξη της λειτουργίας της, ήταν η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων διαφήμισης και προώθησης με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών.

PROothisi Real Estate 

To κάθε μεσιτικό γραφείο αποκτά ένα Ψηφιακό πωλητή των ακινήτων του που δουλεύει 24ώρες στην βιτρίνα του και για λογαριασμό του!
Με PROothisi Real Estate τα μεσιτικά γραφεία προβάλουν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο και την δύναμη της τηλεόρασης τις καταχωρίσεις των ακινήτων τους και αναπτύσσουν τις πωλήσεις τους!

PROothisi Travel Agency 

H βιτρίνα του κάθε ταξιδιωτικού γραφείου ζωντανεύει και γίνεται ο δυναμικότερος διαφημιστής και ο αποδοτικότερος πωλητής του !
Με PROothisi  Travel AgencyReal τα γραφεία ταξιδίων ενημερώνουν από το δικό τους τηλεοπτικό κανάλι και προωθούν τα ταξιδιωτικά τους πακέτα πετυχαίνοντας οικονομία και αύξηση στα έσοδά τους!

PROothisi Hair Salon

Το PROothisi Hair & Beauty γίνεται το ιδιωτικό κανάλι τηλεόρασης προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του δικού σας κομμωτηρίου ή του ινστιτούτου ομορφιάς.
Το PROothisi Hair & Beauty ενημερώνει και ψυχαγωγεί τους πελάτες σας, προβάλλοντας περιεχόμενο που εσείς έχετε επιλέξει και προωθεί μόνο τις δικέ σας υπηρεσίες και τα προϊόντα και όχι άσχετες ή ανταγωνιστικές  διαφημίσεις!

PROothisi Hotel & Resort

Η επικοινωνία με τους πελάτες σας είναι σημαντικό κομμάτι για την επιτυχία μιας επιχείρησης.

Γνωρίστε την Ψηφιακή Σήμανση PROothisi Hotel & Resort για ξενοδοχεία και αξιοποιήστε με τον οικονομικότερο τρόπο όλες τις δυνατότητες της ψηφιακής διαφήμισης στην επιχείρησή σας.

PROothisi Cafe & Restaurant

Είναι συναρπαστικό να μπαίνεις σε ένα χώρο εστίασης και να βλέπεις το μενού με τα πιάτα και τα ποτά όμορφα παρουσιασμένα, σε οθόνες που ενημερώνουν τους επισκέπτες.

Το PROothisi Cafe & Restaurant είναι το μέσο που αναβαθμίζει την εμπειρία των πελατών στους χώρους του καφέ ή του εστιατορίου, παρέχοντάς τους πληροφορίες και απαντώντας σε ερωτήσεις με τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο.

PROothisi Store & Office 

Ότι είδους επιχείρηση και αν έχετε (Λογιστικό ή Αρχιτεκτονικό Γραφείο, Εμπορικό κατάστημα ή Γυμναστήριο, Φροντιστήριο ή Ιατρείο κτλ) έχει ανάγκη από επικοινωνία με τους πελάτες που σας !
Με Ψηφιακή Σήμανση PROothisi Store & Office αυτό τον ρόλο το αναλαβαίνει αποτελεσματικά μια απλή τηλεόραση στον χώρο σας!

health-media-logo

Health Media Channel

To κανάλι της Health Media είναι ένα καινοτόμο μέσο που εκπέμπει στις αίθουσες αναμονής των οδοντιατρείων με στοχευμένο οδοντιατρικό αλλά και ψυχαγωγικό πρόγραμμα και κάνει την αναμονή των ασθενών να κυλά ανέμελα και ευχάριστα.

Tο χαμόγελο των πελατών σας αρχίζει από την αίθουσα αναμονής

proothisi

Digital Signage Software

Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει μια καινοτόμα πλατφόρμα, η οποία επιτρέπει και στην πιο μικρή επιχείρηση να κάνει χρήση των απεριόριστων δυνατοτήτων της ψηφιακής διαφήμισης.

Παρέχει στον επιχειρηματία το ιδανικό μέσο για να μπει στον τομέα της ψηφιακής παρουσίας και να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην επιχείρησή του.

Η νέα βιτρίνα της επιχείρησής σου είναι ψηφιακή!

PROothisi Digital Mall

Η κάθε τοπική επιχείρηση αποκτά το δικό της ζωντανό μέσο προβολής των προϊόντων, των προσφορών της και των events της.
Όλοι οι καταναλωτές συνδέονται από το κινητό τους με τις επιχειρήσεις και ξέρουν τι τους προσφέρουν αυτές κάθε στιγμή της ημέρας.
Οι Εμπορικοί Σύλλογοι ενισχύουν τα μέλη τους, βοηθούν τους καταναλωτές και αναδεικνύουν τον σκοπό τους καλύτερα.
Το PROothisi Digital Mall θα το δεις στα κινητά, σε οθόνες στον δρόμο, σε social media, σε e-shops!

PROothisi Market Place

Το PROothisi market place είναι η μοναδική εφαρμογή – πλατφόρμα που “κατεβάζει” τα e-shops στο retail, και γίνεται η “γέφυρα” που ενώνει ΟΛΟΥΣ τους καταναλωτές με τον κόσμο των e-shops. Στο PROothisi market place υπάρχουν οι καλύτερες προσφορές, ευκαιρίες, προτάσεις και τιμές από 500 e-shops ,την στιγμή που αυτές συμβαίνουν!
Στο PROothisi market place κερδίζουν ΟΛΟΙ!

apps-praktoreia

Συστήματα μεταφοράς, επεξεργασίας & προβολής δεδομένων

Η PROothisi δημιουργεί τα κατάλληλα συστήματα λογισμικού προκειμένου να επεξεργάζεται δεδομένα ώστε αυτά να απεικονίζονται online με τον κατάλληλο τρόπο σε πολλαπλά σημεία προβολής.

Αναβάθμισε το πρακτορείο σου! 50+ ξεχωριστές οθόνες που καθηλώνουν τους παίχτες

PROothisi City News

Κάθε δήμος αποκτά το δικό του τηλεοπτικό κανάλι για την ενημέρωση των πολιτών. Το PROothisi City News είναι ένα σύγχρονο “εργαλείο” πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες του δήμου και προσφέρει πληροφορίες για τις δημοτικές υπηρεσίες, τις δράσεις και της δραστηριότητες της δημοτικής αρχής αλλά και του συνόλου των φορέων του Δήμου.

Ενεργός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης
data-masterbet
Συστήματα επεξεργασίας και μετάδοσης δεδομένων

Στην PROothisi επεξεργαζόμαστε καθημερινά μερικές χιλιάδες GB δεδομένων και τα μεταφέρουμε στους δέκτες σε μεγάλο μέρος του δικτύου πρακτορείων ΟΠΑΠ μέσω της ειδικής online εφαρμογής μας.

Στην PROothisi εξασφαλίζουμε:

Καινοτόμες υπηρεσίες0%
Φιλικές εφαρμογές προς τον μέσο χρήστη0%
Εξατομικευμένες λύσεις0%
Ανταγωνιστικές τιμές0%
proothisi-banners
Η ψηφιακή διαφήμιση έχει όνομα – PROothisi

Η πρώτη ελληνική πλατφόρμα ψηφιακής βιτρίνας – αφίσας έχει την υπογραφή της εταιρείας PROothisi και αποτελεί την ιδανική λύση για την αύξηση των πωλήσεων κάθε επιχείρησης.

proothisi-map

Ερευνούμε, αναλύουμε, σχεδιάζουμε, υλοποιούμε.

Στα 11 χρόνια διάθεσης των υπηρεσιών μας, έχουμε αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο πελατών σε Ελλάδα , Κύπρο και Βουλγαρία όπου καθημερινά γίνεται online μετάδοση δεδομένων.

 

Παράλληλα, με την πλατφόρμα ψηφιακής σήμανσης της εταιρείας έχουμε δημιουργήσει το μέσο που προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για την προβολή προϊόντων και υπηρεσιών.

1281

σημεία έχουν δημιουργήσει info spot μέσω της πλατφόρμας PROώθηση.

76

μεγάλες πόλεις επιλέγουν τις υπηρεσίες μας για την προβολή των επιχειρήσεων τους.

573

πρακτορεία ΟΠΑΠ ψηφίζουν PROothisi για τη μετάδοση των δεδομένων τους.