PROothisi Cafe & Restaurant

Είτε διατηρείτε ένα μικρό καφέ είτε ένα μεγαλύτερο εστιατόριο, οι οθόνες ψηφιακής σήμανσης είναι το μέσο που θα ζωντανέψει την επικοινωνία με τους πελάτες σας.

 

Η τεχνολογία digital signage με τα έντονα χρώματα, τις εικόνες και τα βίντεο προσελκύει το βλέμμα του πελάτη και κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον του με τις πληροφορίες που προβάλλει. Είναι συναρπαστικό να μπαίνεις σε ένα χώρο εστίασης και να βλέπεις το μενού με τα πιάτα και τα ποτά όμορφα παρουσιασμένα, σε οθόνες που ενημερώνουν τους επισκέπτες.

 

Η εφαρμογή PROothisi Cafe & Restaurant σας προσφέρει όλες τις δυνατότητες άμεσης επικοινωνίας με τους πελάτες σας χρησιμοποιώντας την ψηφιακή διαφήμιση ως μέσο ανάδειξης και προώθησης όλων των προϊόντων και υπηρεσιών σας.

 

Το PROothisi Cafe & Restaurant είναι το μέσο που αναβαθμίζει την εμπειρία των πελατών στους χώρους του καφέ ή του εστιατορίου, παρέχοντάς τους πληροφορίες και απαντώντας σε ερωτήσεις με τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο. Ψηφιακές οθόνες τοποθετούνται σε κεντρικά σημεία στους χώρους του καφέ ή του εστιατορίου και προβάλλουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται οι επισκέπτες σας.

Δημιουργούμε το δικό σας κανάλι (tv) προβολής

Θέλετε να αλλάζετε τον κατάλογο ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων ή τα πιάτα ημέρας χωρίς να επιβαρύνεστε με εκτυπωτικά κόστη;

 

Θέλετε να προωθήσετε το πιάτο ημέρας και να συστήσετε το σεφ σας στους πελάτες; Θέλετε να προβάλλετε τις προσφορές του καφέ σας;

 

Το PROothisi Cafe & Restaurant προβάλλει στοχευμένα μηνύματα και πληροφορίες για το εστιατόριο ή το καφέ σας, όπως:

Εστιατόρια

Παρουσίαση του menu (digital menu)

Πιάτα ημέρας

Wine lists

Παρουσίαση του Σεφ και των συνταγών του

Πληροφορίες γενικού περιεχομένου όπως καιρός, νέα κ.λπ.

Events

Λειτουργία κουζίνας live

Καφέ

Παρουσίαση του καταλόγου

Happy hours

Events

Πληροφορίες γενικού περιεχομένου όπως καιρός, νέα κ.λπ.

Διαφημιστικά μηνύματα συνεργατών

Κριτικές πελατών

PROothisi Cafe & Restaurant | Λειτουργία

Με τo PROothisi Cafe & Restaurant μπορείτε να:

Έχετε κεντρικό έλεγχο λειτουργίας σε όλες τις τηλεοράσεις και τη δυνατότητα να αλλάζετε απομακρυσμένα το περιεχόμενο προβολής στο εστιατόριο ή το καφέ σας, από την άνεση του σπιτιού σας

Κάνετε on-line καμπάνιες με υψηλή στόχευση για την απόκτηση νέων πελατών, προβάλλοντας ταυτόχρονα διαφορετικό περιεχόμενο σε group τηλεοράσεων

Κάνετε χρήση του “digital menu”, προβάλλοντας όμορφες ζωντανές φωτογραφίες των πιάτων σας, των ποτών σας, των ροφημάτων σας και των γλυκών σας

Αλλάζετε εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενο όποτε εσείς το επιθυμείτε, χωρίς επανεκτυπώσεις, σπατάλη χρόνου και χρήματος

Αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες σας και να εμπλουτίσετε την εμπειρία των πελατών σας

Η επιχείρηση πετυχαίνει

Την άμεση ενημέρωση του menu χωρίς καθυστερήσεις και επιπλέον κόστη

Την ώθηση του πελάτη στην αγορά μέσω της άμεσης επικοινωνίας και της οπτικής επαφής του με τα προϊόντα

Την προώθηση ειδικών προσφορών σε πραγματικό χρόνο με την πρωτοποριακή εφαρμογή BfF*

Τη δημιουργία μιας θετικής εμπειρίας για τον πελάτη μέσω του φιλικού-ευχάριστου περιεχομένου

Την επέκταση της παρουσίας που έχει στα social media και μέσα στο κατάστημα, συνδυάζοντας τις on-line και τις indoor marketing ενέργειές σας

On line σύνδεση με το Digital Mall της περιοχής σας ώστε το menu, τα Events,  τα πιάτα ημέρας κτλ, να προβάλλονται αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο στα κινητά της πόλης σας!

Επισκεφτείτε εδώ το Digital Mall της περιοχής σας!
Digital Mall

Ή δείτε περισσότερες πληροφορίες
Μάθετε περισσότερα

Τι είναι το Master Box;

Ένας μίνι υπολογιστής, που χωρίς κανένα άλλο πρόσθετο εξοπλισμό, προβάλλει στην οθόνη της tv τις πληροφορίες για τις οποίες έχει προγραμματιστεί. Και αυτό χωρίς να απαιτείται η χρήση πληκτρολογίου, ποντικιού ή οθόνης Η/Υ, αφού είναι εντελώς αυτόνομο. Το Master Box που συνδέεται στην τηλεόραση, προβάλλει μέσω HDMI την οθόνη πληροφοριών ανάλογα με τον σχεδιασμό που έχει γίνει από το χρήστη.

Εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε οθόνη TV

Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε οθόνη TV. Χάρη στο μικρό του μέγεθος, συνδέεται άμεσα στο πίσω μέρος της τηλεόρασης χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα με περιττές καλωδιώσεις.

Πώς Λειτουργεί;

Η συσκευή προβάλει αυτόματα το περιεχόμενο (playlist) που της έχει ανατεθεί. O προγραμματισμός και η ανάθεση του περιεχομένου αλλά και ο έλεγχος της λειτουργίας του Master Box γίνεται σε πραγματικό χρόνο, απομακρυσμένα από οπουδήποτε και από οποιοδήποτε PC έχει σύνδεση με το διαδίκτυο.

PROothisi Cafe & Restaurant | Δημιουργήστε επιπλέον έσοδα μέσω της ψηφιακής σήμανσης

Με τo PROothisi Cafe & Restaurant μπορείτε να δημιουργήσετε μία νέα πηγή εσόδων για το εστιατόριο ή το καφέ σας. Διαθέτοντας διαφημιστικό χρόνο σε συνεργαζόμενες ή μη επιχειρήσεις, στους προμηθευτές των προϊόντων σας, αφενός εμπλουτίζετε τις παρεχόμενες προς τους πελάτες σας υπηρεσίες και αφετέρου κερδίζετε έξτρα εισόδημα.

 

Τοπικά κρασιά και εδέσματα, μπύρες, εταιρείες αναψυκτικών και νερών που προσφέρετε στο μαγαζί, η εταιρεία που σας προμηθεύει με καφέ, άλλα μη συναφή μαγαζιά της περιοχής (π.χ. καταστήματα ρούχων, δώρων κ.λπ.) μπορούν να προβληθούν στις οθόνες μέσα στο εστιατόριο ή το καφέ σας, εξασφαλίζοντάς σας επιπλέον έσοδα από τη διαφήμισή τους.

 

Εγκαταστήστε σήμερα την τεχνολογία Ψηφιακή Σήμανση στο εστιατόριο ή το καφέ σας!
Εκσυγχρονίστε την επικοινωνία με τους πελάτες σας και ανανεώστε την εικόνα του εστιατορίου ή του καφέ σας.

PROothisi Cafe & Restaurant
Ενδεικτικό Περιεχόμενο & Δείγματα Δουλειάς

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

  * Όνομα

  * Επώνυμο

  * Τηλ. Επικοινωνίας

  Email

  Μήνυμα

  Περιάνδρου & 25ης Μαρτίου 17, Κιάτο Κορινθίας, 20200 | 27420 21188 (καθημερινά 09:00-17:00) | Copyright 2020. All Rights Reserved. Designed by PROothisi.