city news

Ο Δήμος έχει το δικό του

τηλεοπτικό κανάλι

“Ενεργός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης”

Κάθε δήμος αποκτά το δικό του ψηφιακό μέσο για την ενημέρωση των πολιτών. Το PROothisi City News είναι ένα σύγχρονο “εργαλείο” πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες του δήμου και προσφέρει πληροφορίες για τις δημοτικές υπηρεσίες, τις δράσεις και της δραστηριότητες της δημοτικής αρχής.

 

Ψηφιακές οθόνες τοποθετημένες σε κεντρικά σημεία ενημερώνουν τους δημότες για όλα τα θέματα που τους αφορούν. Με την πλατφόρμα PROothisi City News ο δήμος μπορεί να προβάλλει μέσω απλών τηλεοράσεων, πληροφορίες και ενημερώσεις προς τους πολίτες του όπως δελτία τύπου , ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, έκτακτα γεγονότα (alert), τα νέα του δήμου κ.α.

 

Με αυτό τον τρόπο ο δήμος δημιουργεί μια άμεση γραμμή ενημέρωσης προς το σύνολο των πολιτών αφού η πληροφορία είναι ζωντανή και προσβάσιμη από όλους, με μια ματιά στις οθόνες του. Το PROothisi City News είναι ένα δυναμικό κανάλι πληροφόρησης και διοχέτευσης της πληροφορίας προς τον πολίτη, στα σημεία που τη χρειάζεται.

“Κρατήστε τους δημότες σας ενημερωμένους και κερδίστε την εμπιστοσύνη τους.”

Ένα τοπικό
κανάλι
ενημέρωσης

Μέσω του καναλιού PROothisi City News όλοι οι τοπικοί φορείς μπορούν να έχουν τον δικό τους χώρο και χρόνο (τη δική τους “εκπομπή”) ώστε να ενημερώνουν τους πολίτες σε πραγματικό χρόνο για τις δικές τους δράσεις.
Φορείς του Δήμου όπως Εμπορικός Σύλλογος και Επαγγελματικοί σύλλογοι έχουν την δυνατότητα να ενημερώνουν τους δημότες με τις δράσεις και τις ενέργειές τους.

Πολιτιστικοί Σύλλογοι και αθλητικοί Σύλλογοι από κάθε δημοτικό διαμέρισμα, αποκτούν τον δικό τους χώρο στο κανάλι (η ώρα του Συλλόγου) και ενημερώνουν τους δημότες, όταν και σε όποιο σημείο επιλέγουν, για τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες τους.
Θεσμικοί φορείς από τον νομό και την περιφέρεια, όπως Εμπορικό επιμελητήριο αλλά και διάφορες υπηρεσίες της περιφέρειας και του Δημοσίου, αποκτούν απευθείας επαφή με τον κάθε πολίτη.

PROothisi City News | Τι προσφέρει

Άμεση και δυναμική ενημέρωση

Μείωση της γραφειοκρατίας

Ενίσχυση της διαφάνειας

Προβολή του πλούτου και της ιστορίας του δήμου

Μείωση του κόστους ενημέρωσης (εκτυπώσεις και φυλλάδια, αφίσες κ.λπ.)

Ενίσχυση της ενημέρωσης του πολίτη από το δήμο και τους τοπικούς φορείς

Κερδίζουν ΟΛΟΙ

Ο ΔΗΜΟΣ

Εξοικονομεί χρήματα αφού ελαχιστοποιεί το κόστος των παλαιών τρόπων ενημέρωσης (εκτυπώσεις, καταχωρίσεις, κ.λπ.) Επικοινωνεί απευθείας με τους δημότες του χωρίς παρεμβάσεις τρίτων, οποιαδήποτε στιγμή.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

Κερδίζει από την άμεση Online ενημέρωση για ΟΛΑ τα θέματα που τον απασχολούν και έχουν σχέση τόσο με την Δημοτική Αρχή όσο και με τους υπόλοιπους φορείς του Δήμου. Όλα αυτά συγκεντρωμένα, σε πραγματικό χρόνο και χωρίς κανένα κόστος!

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επωφελείται από την μείωση της γραφειοκρατίας, την ενίσχυση της διαφάνειας, την ανάπτυξη των τοπικών φορέων, της τοπικής κουλτούρας, την καλύτερη ενημέρωση , την περιβαλλοντολογική αναβάθμιση (λιγότερες αφίσες, φυλλάδια κτλ), τον πλουραλισμό και την αποτελεσματικότερη διοίκηση, την θωράκιση της ίδιας της Δημοκρατίας.

PROothisi City News | Λειτουργία Πλατφόρμας

Η πλατφόρμα PROothisi City News αποτελείται από πολλαπλές οθόνες TV, οι οποίες τοποθετούνται σε δημόσια κτήρια (Δημοτικό Μέγαρο, Δημόσιες Υπηρεσίες, Σχολεία, Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών, κλπ.) και σε σημεία όπου υπάρχει προσέλευση κοινού.

 

Κάθε οθόνη συνδέεται με έναν εξειδικευμένο εξοπλισμό, το Master Box, και προβάλλει στοχευμένες πληροφορίες και ειδήσεις που επιλέγει ο δήμος.

 

Η ενημέρωση στο περιεχόμενο προβολής γίνεται αυτοματοποιημένα και με πλήρη έλεγχο από την δημοτική αρχή.

Τι περιλαμβάνει

Έξυπνους Ψηφιακούς πίνακες ανακοινώσεων

Σύγχρονο
Progressive Web App

Υπηρεσία για σύνδεση των μονάδων ενημέρωσης

Υπηρεσία διαχείρισης περιεχομένου

PROothisi City News | Δείγματα Δουλειάς

Γνωρίστε την πλατφόρμα PROothisi City News σε άλλους δήμους

“Ο ενημερωμένος πολίτης αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επιβίωσή μας ως ελεύθερης κοινωνίας”

Τόμας Τζέφερσον

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

  * Όνομα

  * Επώνυμο

  * Τηλ. Επικοινωνίας

  Email

  Μήνυμα

  Περιάνδρου & 25ης Μαρτίου 17, Κιάτο Κορινθίας, 20200 | 27420 21188 (καθημερινά 09:00-17:00) | Copyright 2020. All Rights Reserved. Designed by PROothisi.