hotel & resort

PROothisi Hotel & Resort

Κάθε επιχείρηση αναζητά τη δυνατότητα συνεχής επικοινωνίας με τους πελάτες της ακόμα και αν αυτή δεν είναι λεκτική ή face-to-face.

 

Πολλές μελέτες δείχνουν ότι η Ψηφιακή Σήμανση με την ικανότητά της να προβάλλει εικόνες, ήχο και έντονα χρώματα, μπορεί να προσελκύσει άτομα σαν μαγνήτης. Η Ψηφιακή Σήμανση έχει τη δυνατότητα να τραβάει τα μάτια των ανθρώπων, αλλά το κλειδί είναι να τα διατηρήσει απασχολημένα, παρέχοντας συνοπτικές πληροφορίες που είναι χρήσιμες.

 

Γνωρίστε την Ψηφιακή Σήμανση για ξενοδοχεία με το PROothisi Hotel & Resort και αξιοποιήστε με τον οικονομικότερο τρόπο όλες τις δυνατότητες της ψηφιακής διαφήμισης στην επιχείρησή σας.

 

Το PROothisi Hotel & Resort είναι το μέσο που αναβαθμίζει την εμπειρία των πελατών στους χώρους του ξενοδοχείου, παρέχοντάς τους πληροφορίες και απαντώντας σε ερωτήσεις με τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο. Ψηφιακές οθόνες τοποθετούνται σε κεντρικά σημεία στους χώρους του ξενοδοχείου και προβάλλουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται οι επισκέπτες σας.

Δημιουργούμε το δικό σας Hotel TV

Θέλετε στο χώρο της υποδοχής οι επισκέπτες να βρίσκουν πληροφορίες όπως το ωράριο και το μενού του εστιατορίου χωρίς να απασχολούν το προσωπικό σας;

 

Τι θα λέγατε για την προβολή μιας προσφοράς τελευταίας στιγμής ή για υπενθύμιση σε ένα event σας , που θα αύξαναν τα έσοδα στο ξενοδοχείο σας;

 

Το PROothisi Hotel & Resort προβάλλει στοχευμένα μηνύματα και πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τις παροχές του ξενοδοχείου, όπως:

Προσωποποιημένα μηνύματα καλωσορίσματος για ομάδες επισκεπτών

Παρουσίαση όλων των χώρων και των εγκαταστάσεων του καταλύματος

Ωράρια λειτουργίας εστιατορίων και κοινόχρηστων χώρων

Events και εκδηλώσεις που φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο

Πληροφορίες γενικού περιεχομένου όπως καιρός, νέα, δρομολόγια, αποστάσεις κ.λπ.

Προβολή των αξιοθέατων που μπορεί να επισκεφθεί ο πελάτης

Κοντινές αποδράσεις και άλλες δραστηριότητες που μπορεί να ενδιαφέρουν τους επισκέπτες του ξενοδοχείου

PROothisi Hotel & Resort | Λειτουργία

Με τo PROothisi Hotel & Resort μπορείτε να:

ενισχύετε την δύναμη της ψηφιακής διαφήμισης μέσα στην επιχείρησή σας συνδυάζοντας την on-line και την indoor προβολή, σε πραγματικό χρόνο και προσαρμοσμένο αντίστοιχα με το πρωτοποριακό BfF*

έχετε κεντρικό έλεγχο λειτουργίας σε όλες τις τηλεοράσεις και τη δυνατότητα να αλλάζετε απομακρυσμένα το περιεχόμενο προβολής τους στο ξενοδοχείο σας

κάνετε on-line καμπάνιες με υψηλή στόχευση για την απόκτηση νέων πελατών προβάλλοντας ταυτόχρονα διαφορετικό περιεχόμενο σε group τηλεοράσεων

διαχειρίζεστε όλες τις διαφημίσεις στο ξενοδοχείο σας με το πάτημα ενός κουμπιού εξοικονομώντας χρήματα

κάνετε μία συνολική παρουσίαση για τις παροχές και τις δραστηριότητες του καταλύματος προβάλλοντάς την άμεσα σε όλες τις τηλεοράσεις του ξενοδοχείου σας

δημιουργείτε το δικό σας τηλεοπτικό κανάλι στα δωμάτια προβάλλοντας ό,τι εσείς επιλέγετε, αναβαθμίζοντας έτσι τις υπηρεσίες σας

* Για πληροφορίες σχετικά με το BfF πατήστε εδώ.

Το ξενοδοχείο πετυχαίνει

Την ολοκληρωμένη προβολή των υπηρεσιών του σε κάθε χώρο με στόχευση και παράλληλα με εξοικονόμηση χρημάτων

Την ώθηση του πελάτη στην αγορά μέσω της άμεσης επικοινωνίας και της οπτικής επαφής του με τις προβαλλόμενες υπηρεσίες

Τη δημιουργία μιας θετικής εμπειρίας για τον πελάτη μέσω του φιλικού-ευχάριστου περιεχομένου (εικόνες, κείμενο, διαφημιστικά μηνύματα, videos)

On line σύνδεση με το Digital Mall της περιοχής σας ώστε το menu, τα Events,  τα πιάτα ημέρας κτλ, να προβάλλονται αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο στα κινητά της πόλης σας!

Επισκεφτείτε εδώ το Digital Mall της περιοχής σας!
Digital Mall

Ή δείτε περισσότερες πληροφορίες
Μάθετε περισσότερα

Τι είναι το Master Box;

Ένας μίνι υπολογιστής, που χωρίς κανένα άλλο πρόσθετο εξοπλισμό, προβάλλει στην οθόνη της tv τις πληροφορίες για τις οποίες έχει προγραμματιστεί. Και αυτό χωρίς να απαιτείται η χρήση πληκτρολογίου, ποντικιού ή οθόνης Η/Υ, αφού είναι εντελώς αυτόνομο. Το Master Box που συνδέεται στην τηλεόραση, προβάλλει μέσω HDMI την οθόνη πληροφοριών ανάλογα με τον σχεδιασμό που έχει γίνει από το χρήστη.

Εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε οθόνη TV

Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε οθόνη TV. Χάρη στο μικρό του μέγεθος, συνδέεται άμεσα στο πίσω μέρος της τηλεόρασης χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα με περιττές καλωδιώσεις.

Πώς Λειτουργεί;

Η συσκευή προβάλει αυτόματα το περιεχόμενο (playlist) που της έχει ανατεθεί. O προγραμματισμός και η ανάθεση του περιεχομένου αλλά και ο έλεγχος της λειτουργίας του Master Box γίνεται σε πραγματικό χρόνο, απομακρυσμένα από οπουδήποτε και από οποιοδήποτε PC έχει σύνδεση με το διαδίκτυο.

PROothisi Hotel & Resort | Δημιουργήστε επιπλέον έσοδα μέσω της ψηφιακής σήμανσης

Με τo PROothisi Hotel & Resort μπορείτε να δημιουργήσετε μία νέα πηγή εσόδων για το ξενοδοχείο σας. Διαθέτοντας διαφημιστικό χρόνο σε συνεργαζόμενες ή μη επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, αφενός εμπλουτίζετε τις παρεχόμενες προς τους πελάτες σας υπηρεσίες και αφετέρου κερδίζετε έξτρα εισόδημα.

 

Τουριστικά γραφεία, μεταφορικές εταιρείες, καταστήματα τουρισμού και χώροι εστίασης, μουσεία κ.λπ. μπορούν να προβληθούν στους χώρους του ξενοδοχείου, εξασφαλίζοντάς σας επιπλέον έσοδα από τη διαφήμισή τους.

 

Εγκαταστήστε σήμερα την τεχνολογία Ψηφιακή Σήμανση στο ξενοδοχείο σας!
Εκσυγχρονίστε την επικοινωνία με τους πελάτες σας και ανανεώστε την εικόνα του ξενοδοχείου σας.

PROothisi Hotel & Resort | Ενδεικτικό Περιεχόμενο

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

  * Όνομα

  * Επώνυμο

  * Τηλ. Επικοινωνίας

  Email

  Μήνυμα

  Περιάνδρου & 25ης Μαρτίου 17, Κιάτο Κορινθίας, 20200 | 27420 21188 (καθημερινά 09:00-17:00) | Copyright 2020. All Rights Reserved. Designed by PROothisi.