Με την πρώτη εφαρμογή σε Δήμο ήρθε και το πρώτο βραβείο για τα Digital Mall

Με την πρώτη εφαρμογή σε Δήμο ήρθε και το πρώτο βραβείο για τα Digital Mall

Τα Best City Awards 2020 βραβεύουν το Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για την εφαρμογή του Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου (Digital  Mall)  ( https://digitalmall.gr/home/ ) και του PROothisi City News (https://www.pro-othisi.gr/home/city-news/)

Τα βραβεία Best City Awards 2020 υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής, επιβραβεύουν για 4η χρονιά την καινοτομία και την ποιότητα ζωής στις Ελληνικές Πόλεις. Στην Ενότητα 1 Liveable City, τα βραβεία αναγνωρίζουν το σχεδιασμό, την καινοτομία και τις τεχνολογίες που εφαρμόζονται για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών μιας πόλης, καθώς και της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης.

Το BRONZE βραβείο στην Ενότητα 1 Liveable City, κέρδισε ο Δήμος Ξυλόκαστρου – Ευρωστίνης για την εφαρμογή του Digital Open Mall και των Info Spots Ψηφιακών Πινάκων ανακοινώσεων  (PROothisi City News).

Μαζί με το δήμο Ξυλόκαστρου – Ευρωστίνης, στηρίζουμε καθημερινά τις τοπικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, αλλά και τους καταναλωτές να αγοράζουν εξυπνότερα και μάλιστα από τον τόπο τους.

Μέσα από την καρδιά μας, ευχαριστούμε τον δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης για την εμπιστοσύνη που έδειξε στα πρώτα βήματα των καινοτομιών μας.

Το Digital  Mall εκτός από mobile πλατφόρμα ανάπτυξης της τοπικής αγοράςσυνδέει το ανθρώπινο δυναμικό με θέσεις εργασίας στην περιοχήενημερώνει το κοινό για σημαντικές ειδήσειςσε συνεργασία με τα τοπικά MME και όλα αυτά άμεσα και εύκολα για τους χρήστες.

Σήμερα, 9 μήνες από την πρώτη εφαρμογή, το ανανεωμένο Digital Mall βρίσκεται σε πάνω από 90 δήμους, με περισσότερα από 3.600 ψηφιακά καταστήματα.

Είμαστε η εταιρεία PROothisi. https://www.pro-othisi.gr/home/ 

Ειδικευόμαστε στις τεχνολογίες ανάπτυξης πωλήσεων.

Έχουμε έδρα στο Κιάτο Κορινθίας, γνωρίζουμε τη ζωή στην επαρχία και τι χρειάζεται για να την κάνουμε καλύτερη.

Αποστολή μας είναι να κάνουμε τις υψηλές τεχνολογίες εύκολες για όλους, με σκοπό την αναβάθμιση των τοπικών αγορών